Du visar för närvarande Goggle Chrome kräver kryptering

Goggle Chrome kräver kryptering

Har du en okrypterad hemsida

Webbläsaren Google Chrome flaggar alla okrypterade hemsidor utan https, som osäkra.

Världens populäraste webbläsare Google Chrome har meddelat att dom kommer att flagga alla okrypterade hemsidor utan https, som osäkra. Nu måste alla börja med kryptering av sina hemsidor.

Google har länge arbetat med att skapa en säkrare upplevelse på internet för deras användare. Googles populära webbläsare Chrome, kommer märka upp sajter som hämtar upp känslig information, t.ex. lösenord och betalningsuppgifter, utan SSL-certifikat som osäkra. Detta är en del av Googles långsiktiga plan att märka alla sajter utan SSL-certifiering som osäkra.
Det är knappast någon överraskning att Chrome löper linan ut och i juli börjar flagga alla sajter som inte har https som osäkra.  Chrome  Det är logiskt att Chrome nu börjar vara för alla sajter som saknar https.
Nicecloud har sedan länge ett gratis SSL certifikat som alla kunder kan installera på sin hemsida. Ett Certifikat kan kosta från 1 500 kronor om året.
Du som fortfarande har en okrypterad sida riskerar inte bara dina besökares säkerhet och ekonomi, du framstår själv som okunnig och slarvig. Vad är det för vits att lägga stora summor på hemsidan, och webhotell, intrycket är ju ändå slarvigt.