E-post meddelanden och samarbete

E-post är hjärtat i informationsflödet för de flesta företag

E-post meddelanden och samarbete

E-post meddelanden och samarbete

Utan e-post är medarbetarna utan möjlighet att kommunicera med kolleger, kunder och företagsledning. Därför måste e-posten alltid vara tillgänglig för alla medarbetare och alla deras enheter, som datorer, mobiler och paddor.

En bra förutsättning för
E-post meddelanden och  samarbete är att eposten är fri från hot eller störande innehåll därför ingår alltid både ett spamfilter och all epost genomsöks efter skadliga virus som kan ställa till med problem för dig.

När du köper ett hemsidespaket hos oss får du alltid e-post för minst tio personer som stöder internetstandarderna (IMAP, POP3 och webbmail). Det gör att du kan använda alla de vanliga e-postklienterna som Microsoft Outlook, Apple Mail, Mozilla Bluebird med flera.

För dig med större behov som att dela på kalendrar och kontakter mellan medarbetarna och få tillgång till 1 TB lagring av dina filer i molnet så kan du abonnera på Microsoft Office 365 genom oss.

Vi rekommenderar även att du abonnerar på Symantec.Cloud.Protect för att skydda dig från virusattacker som Ransomware där du får betala dyra pengar för att ”kanske” få tillbaka dina filer.

Vi rekommenderar Nod32.se för skydda din epost och även din dator.

 

Drabbad av datorvirus