Att hyra programvara Office 365

Fördelar med att hyra programvara:

Genom att hyra dina programvaror ger dig många fördelar 

Genom oss kan du hyra programvaror från många olika leverantörer och få allt samlat på en faktura.

  • Du kommer alltid ha de senaste versionerna.
  • Låg initialkostnad – du betalar allt efter du använder programmen.
  • Du behöver inte betala för programvaror som inte används. Om någon slutar säger du bara upp abonnemanget.
  • Använd på alla dina enheter – Mac, PC, Mobil och paddor. De flesta leverantörer tillåter att du använder din programvara på flera enheter. De flesta av Microsofts produkter kan du till exempel installera på upp till fem enheter, Windows, Mac, Mobiler och paddor.
  • Att hyra programvara Office 365

Att hyra programvara har Office 365 eller Microsoft 365

Microsoft 365 är en prenumerationstjänst som ser till att du alltid har de senaste moderna produktivitetsverktygen från Microsoft. Det finns Microsoft 365-abonnemang för hemanvändning och personlig användning, samt för små och medelstora företag, stora företag, skolor och ideella föreningar.

Microsoft 365-abonnemang för hemanvändning och privat användning innehåller de robusta Office-skrivbordsprogram du är van vid, till exempel Word, PowerPoint och Excel. Du får också extra lagringsutrymme online och molnanslutna funktioner så att du kan samarbeta i filer i realtid. Med en prenumeration har du alltid de senaste funktionerna, korrigeringarna och säkerhetsuppdateringarna samt fortlöpande teknisk support utan extra kostnad. Du kan välja att betala för prenumerationen på en månatlig eller årlig basis. Med Microsoft 365 Family-abonnemanget kan du dela prenumerationen med din familj upp till 6 personer samt använda apparna på flera datorer, Mac:ar, surfplattor och telefoner.

De flesta Microsoft 365-abonnemang för företag, skolor och ideella föreningar omfattar helt installerade program, men Microsoft erbjuder även grundläggande abonnemang för onlineversioner av Office, fillagring och e-post. Du bestämmer själv vad som passar dig bäst: Mindre företagStort företagSkola eller Ideell förening.

Office 2019 säljs också som ett engångsköp, vilket innebär att du betalar en inledande kostnad för att få Office-programmen för PC and Mac. Engångsköp finns för både PC och Mac-datorer. Det finns dock inget uppgraderingsalternativ, vilket innebär att om du planerar att uppgradera till nästa version, måste du köpa den till fullt pris.

Office Online är en kostnadsfri version av Office som du kan använda i en webbläsare. Allt du behöver är att registrera dig med ett Microsoft-konto med en ny eller befintlig e-postadress. Prova Office Online-programmen.