Om Nicecloud

NiceCloud har en gedigen branscherfarenhet sedan mer än 25 år

Nicecloud är som namnet antyder ett molnserviceföretag med en gedigen branscherfarenhet sedan mer än 25 år.

Företaget startades 1996 och har varit verksamt i mer än 25 år

Om NiceCloud Bolagsnamn:
Nicecloud hb
SE969628304401
Nytorp 201
28491 Perstorp
+46(0)760 25 27 40
info@nice-cloud.se

Vi hjälper dig med ökad produktivitet, högre säkerhet och en bättre närvaro och marknadsföring på Internet.

Den snabba tillväxten av molntjänster har vuxit från att vara bra att ha till ett absolut måste att kunna erbjuda våra kunder dessa lösningar. Detta har lett till att Nicecloud utökat sitt tjänsteutbud till de flesta molntjänsterna som Microsoft Azure har i sitt utbud.  Vi på Nicecloud vet att våra kunder snart kommer att migrera från befintliga miljöer till Office 365 och andra molnbaserade tjänster.

Ökad produktivitet

NiceCloud har specialiserat oss på att hjälpa våra kunder in i molnet. Framförallt erbjuder vi Microsoft Office 365, som är en helhetslösning för e-post, samarbete, kommunikation och fildelning till ett lågt pris. Den stora fördelen med Office 365 är att Officepaketet kan ingå som en del av licensen vilket ger användaren den senaste versionen av Microsoft Office utan besväret med att manuellt uppdatera och hålla reda på användare och versioner.

Vi erbjuder även e-post och andra kommunikations- och samarbetslösningar som ökar arbetsgrupper och organisationers produktivitet.

Naturligtvis utför vi även i fortsättningen våra traditionella tjänster inom service och installationer av hård och mjukvara samt datorsupport av allehanda slag.

Högre säkerhet

Genom Symantecs molnbaserade lösningar undviker du att drabbas virus och annan skadlig programvara. Idag finns en uppsjö av hot, till exempel att dina datorer kapas av kriminella och används för att sprida spam, porr eller som förstör era datorer om ni inte betalar en lösensumma. Genom dessa programvaror får dina datorer och andra enheter ett mycket bra skydd.

Idag sprids mycket skadlig programvara med e-post. För företag handlar det inte bara om att skydda sig mot hot som kommer in, utan även att säkerställa att utgående e-post är fritt från olämpliga länkar och skadlig kod, så att inte era kunder och samarbetspartner drabbas med alla konsekvenser det kan medföra i form av bad-will och förlorade kunder.

Dessutom erbjuder vi ett antal tjänster som ger dig det stöd du behöver om du ändå drabbas av problem. Kostnaden i förlorad arbetstid kan bli mycket omfattande om dina användare fastnar i datorrelaterade problem som de inte är utbildade eller kapabla att lösa själva. Du kan till exempel låta oss ta hand om dina datorer över Internet för att dels minimera risken för problem, dels för snabb åtgärd om ett fel uppstår.

Bättre närvaro på Internet

Hos NiceCloud kan du även beställa hemsidor. Vi är ett litet företag men erbjuder ett brett sortiment tjänster via vårt nätverk med företag som är specialiserade på många olika områden som journalister, fotografer, designer, illustratörer, layoutare, tryckare, webbyrå och annonssäljare, med mera. Därför kan vi erbjuda bland annat:

 • Webbdesign
 • Migrering från dina eventuella gamla webbsidor, med kvalitetskontroll av innehållet.
 • Innehåll som text, foto, video och illustrationer.
 • Översättning till andra språk av professionella översättare.
 • Utbildning i hur ni själva kan jobba med innehåll på webben, till exempel i hur du skriver bättre texter, sätter upp en studio och fotograferar produkter, etc.

Självfallet hjälper vi till med installation av alla molntjänster samt import av e-post och övriga data från era gamla system.

Kontakta NiceCloud så berättar vi mer.

Vill du skapa en hemsida, blogg eller onlinebutik

Kontakta NiceCloud

Varför NiceCloud

Välj en kunnig webbleverantör så får du en partner som bryr sig om din verksamhet, inte bara någon som bygger din hemsida – därför får du ju en partner som vill att du lyckas.

Nice-Cloud är ett litet företag men erbjuder ett brett sortiment tjänster via vårt nätverk med företag som är specialiserade på många olika områden som journalister, fotografer, designer, illustratörer, layoutare, tryckare, webbyrå och annonssäljare, med mera. Därför kan vi erbjuda bland annat:

 

 • Skapa din hemsida
 • Gör en egen onlinekurs
 • Utbildning
 • Bollplank att utveckla din verksamhet
 • Utforma annonser som driver trafik och försäljning till din hemsida
 • Flytta din eventuella gamla hemsida, med kvalitetskontroll av innehållet.
 • Innehåll som text, foto, video och illustrationer.

Vad våra kunder säger