Du visar för närvarande Vad är molnet

Vad är molnet

Molntjänster – Hur

Molntjänster innebär att tjänster erbjuds användare på begäran via internet från en molntjänstleverantör

I motstats till tjänster som erbjuds via ditt företags lokala på platsen servrar. Molntjänsterna har designats för att erbjuda enkla skalbara åtkomster till applikationer, resurser och tjänster och hanteras av en molntjänsteleverantör.
En Molntjänst kan vara dynamiskt skalbar för att möta användarnas behov, eftersom tjänsteleverantören tillhandahåller hård och mjukvara som behövs för att leverera sina tjänster. Ditt företag behöver inte tillhandahålla egna resurser eller ha egen IT personal för att tillhandahålla dessa tjänster.
Exempel på molntjänster kan vara datalagring (Microsoft OneDrive, Dropbox mm.) eller säkerhetskopiering (Acronis mm.) , Web baserade tjänster som Hemsidor (NiceCloud), e-post (Microsoft Office 365, NiceCloud), SPAM/Virusskydd för din epost (Symantec, Nod32), dokumenthantering, databaser, servrar (Microsoft Azure) , supporttjänster (NiceCloud) och mycket mer.
Vi på NiceCloud är specialiserade på att hjälpa dig och ditt företag till en kostnadseffektiv lösning av era behov, kontakta oss för ett kostnadsfritt inledande samtal om just era behov och vad vi kan göra för just er.