Du visar för närvarande Säkerhet

Säkerhet

Säkerhet på internet

Epost filter, Antivirus och datorsäkerhet

Nicecloud kan nu erbjuda Nod32s senaste lösning för dator/mobilsäkerhet, kontakta oss för en offert.

Antalet växande hot och riktade attacker ökar och företag med begränsade resurser kan pressas hårt
för att ge ett adekvat skydd. Till exempel växte ransomware (kidnappning genom att kryptera din data) med 36%
det senaste året och har nu även flyttat till mobilutrymmet, vilket ger Android och iOS-användare en högre risk än någonsin tidigare.
Dessa hot är alltmer sofistikerade och olika, och angripare riktar sig nu mot organisationer av alla storlekar.
Under 2015 träffade 65% av alla riktade attacker små och medelstora organisationer.
Med trenden att flytta mot Bring Your Own Device (BYOD Ta med dina egna enheter) och den växande efterfrågan på valfrihet är IT säkerheten svagare.
Gartner-forskning tyder på att 70% av personalen kommer att göra sitt arbete med personliga smarta enheter före 2018.
För ett företag med en begränsad IT-personal, ombordstigning, skydd och hantering för användare och alla deras enheter kan vara skrämmande.
Behovet av att ta itu med avancerade hot med begränsade resurser kräver en lösning som ger ett avancerat skydd med enkla medel.

 

ESET Endpoint Antivirus är en idealisk säkerhetslösning för både små och stora företag. Ger beprövat, branschledande skydd mot skadlig kod, spionprogram och rootkit. Fri mix av servrar och klienter ger dig flexibilitet och enkelhet i licenshanteringen med en licens för ert totala behov.

 

ESET Endpoint Security med spamfilter och brandväggsfunktion passar både små och stora företag. ESET Endpoint Security identifierar hot på flera nivåer och har unik molnteknik som stoppar hot och blockerar alla möjliga angreppsvägar. Fri mix av servrar och klienter ger dig flexibilitet och enkelhet i licenshanteringen med en licens för ert totala behov.

Kontaktformulär