Behöver du en hemsida, blogg eller nätbutik?

Du kan få en hemsida var som helst till ett väldigt lågt pris. Ofta får du då installera och konfigurera sajten själv. Hos oss får du på köpet en snabb och enkelt start. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan så ordnar vi det åt dig.

Efter en kort stund får du ett meddelande med med inloggningsuppgifter och lösenord till dina resurser.

Vi rekommenderar  Open Source webbplattformarna WordPress, Joomla, Magento och Drupal. De är robusta, skalbara samt enkla att använda. Det är även lätt att addera funktioner som du behöver.

Till alla plattformarna finns även ett stort utbud av teman och tillägg som är antingen gratis eller tillgängliga till en mycket låg kostnad. Teman används för sajtens utseende och ger ofta även utökade funktioner. Många innehåller funktioner för att du själv enkelt ska kunna justera utseende utan programmering. Idag är nästan alla teman responsiva, vilket innebär att de fungerar bra oavsett vad besökarna använder för webbläsare eller mobilenheter.

Vad är bäst för dig?

Det finns alltid folk som menar att den ena eller andra webbplattformen är bäst, och det är naturligtvis inte sant. Om du inte har någon egen preferens eller förkunskaper inom något av systemen föreslår vi följande.

Om det viktigaste för dig är enkelhet att använda och möjlighet att enkelt addera funktionalitet rekommenderar vi WordPress.

Om du tänker starta en stor e-handelssajt och inte kommer ha så mycket redaktionellt innehåll kan Magento vara ett intressant alternativ.

Om du förväntar dig mycket trafik och ditt fokus ligger på säkerhet kan Drupal vara intressant. Det är dessutom en stark konkurrent till WordPress i många avseenden.

Om du vill spara tid kan du ta hjälp av oss för design enligt dina önskemål och även produktion av innehåll. Vi har i vårt nätverk kreativa företag och frilansare som kan hjälpa dig med kopiering av text och bilder från din gamla hemsida, samt innehållsproduktion och nätmarknadsföring.

Slå en signal, skicka ett meddelande eller fyll i formuläret här bredvid.